Over ons

Inspriration shop

Huis van de Geuren - La Dilligence

La Dilligence is een bedrijf dat inmiddels ruim 15 jaar haar sporen heeft verdiend in de wereld van Decoratie en Styling. Aan levering van speciale decoratie artikelen tot het geven van Styling en advies, La Dilligence staat gerant voor uitstraling en representatie van uw bedrijf. Stijlvolle decoratie op maat, van grote tot kleine artikelen maken de styling compleet. Bovendien komen er allerlei vormen van geurbeleving terug in onze geurenshop die aansluiten bij een huiselijke beleving.

Geurbeleving

Een specialisme die vertaald kan worden als “Geurbeleving” is terug te vinden in een zeer breed scala aan producten. Als ambassadeur – Dealer van GreenLeaf Products ligt de sterke kracht van de producten tot de consument als pijlen van onze onderneming. In een sfeervolle shop is hierin een kenmerkende opbouw van meer dan 50 verschillende geuren terug te vinden. een beleving die voor ieder op een andere wijze ervaren mag worden.

Vanuit het specialisme kunnen wij u voorzien van informatie op maat. Vanzelfsprekend bent u ook welkom in onze winkel om zelf uw emotie te ervaren en hoe deze  beleefd kan worden. Persoonlijke belevingen bij het ervaren van geuren doet immers veel met personen. Dit kan individueel zijn maar ook de emotie van dat ene moment. Hiermede doelend op alle facetten in het leven deze met emotie in verbinding staan. Voorbeelden kunnen zijn Happy, euforisch, succes, trouwen, geboorte en o.a. afscheid. Een keuze die voor uzelf kan zijn maar ook als cadeau voor een ander.

Ook voor bedrijven!

Ook voorziet La Dilligence kennis en of specialisme aan bedrijven deze (in)direct met beleving of geur een sterke ambiance en toegankelijkheid kunnen of mogen bieden. Waarin specialisme dan juist de puntjes op de i zetten. Denkt u aan een sfeervol grand – café waarin ambiance deel uit maakt in sfeer en uitnodigend. Maar ook een spa of wellness plaats waar u ontspannen mag geraken,en wat dacht u aan een tandarts praktijk .Voor vele een nare gedachte,maar met geur verspreiding heeft u al 50 procent overtuigingskracht op de emotie deze op dat moment doende zijn. En bovenal maakt u een betere kans op positieve werk omgeving door hierin in te spelen op de werk vloer. Kortom u maakt hierin het verschil waar over gepraat gaat worden!

Al onze productlijnen zijn uit organische ingrediënten vervaardigd,eerlijk en toegankelijk voor iedereen! In beleving mag u in de winkel een scala uit de samen gestelde collectie naast decoratie aantreffen.

huisvangeuren-01

Eigen & Anders

Ons product en branche merken deze middels jaren een begrip zijn worden met zorg aan kwaliteit en uniekheid samen gesteld waarin La Dilligence een eigen “style” heeft ontwikkeld die Eigen & Anders is. Met gerenommeerde merken deze kwaliteit mogen uitstralen in een ambiance deze nog zeker meer te bieden heeft in beleving en specialiteit!

Enkele merken uit ons assortiment:

  • Greenleaf Gifts – Natuurlijke Geur Producten en Accessoires
  • Asleigh & Burwood – Parfum lampen en Accessoires
  • Bomb Cosmetics – Bad & Cosmetische producten
  • Willow Tree – Handgemaakte Beelden
  • Eufrasia Jewels -Jewels for Her & Him
  • Ambiente – Luxury in servetten & Decoratie
  • May Collection – Badlinnen & Cosmetische producten
  • Lauco – Verlichtiging & Decoratie
  • Baroque International – Orginele Decoratie
  • Colours and Green – Groen & zijde bloemwerk
242370_Huis-van-de-Geuren-Ontdek-Nederweert-4

Winkel

In onze winkel te Nederweert helpen en adviseren we je graag. Ook kun je er kennis maken met ons complete assortiment.

Webshop

Via de webshop van La Dilligence kun je een groot gedeelte uit ons assortiment 24/7 online bestellen en thuis laten bezorgen.

Sociale media

Via onze sociale media kanelen houden we je op de hoogte van acties en leuke vernieuwingen in het assortiment.